• Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

  Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

  Tetőszigetelés igénye merült föl? Szigeteléssel kapcsolatos elvárása a magas minőség, a modern technológia és a legjobb ár - érték arány? Ön a mi Partnerünk! Lapostető, tető terasz szigeteléssel kapcsolatban is, keressen minket!

  Bővebben
 • Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

  Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

  Kerti tó, mezőgazdasági és ipari víztározó teljes élettartamára szóló szigetelés keres? Mi alkalmazzuk ezt a technológiát! Ha Önnek fontos a gyors precíz kivitelezés a legjobb ár-érték arányú áron, kérje ajánlatunkat!

  Bővebben
 • Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

  Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

  A Zöldtető, tetőkert, járható tető szigetelése minőségi anyagot és szakképzett kivitelezőt igényel! Kerülje el a későbbi kellemetlenségeket! Szigetelő rendszereink, akár 10-15-20 Év Garanciával. Kérje ajánlatunkat!

  Bővebben
 • Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

  Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

  Építkezik? A talajvíz elleni szigeteléseket az első alkalommal kell tökéletesen kivitelezni! Kérje talajvíz szigetelési ajánlatunkat, hogy a nem megfelelő rétegvíz elleni szigetelés később se okozzon bosszúságot.

  Bővebben
 • Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

  Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

  Munkáink alkalmával fővállalkozóként olyan szakkivitelező partnereinkkel dolgozunk együtt akik saját szakterületükön kimagasló minőségű munkát végeznek.

 • Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

  Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

  A tető az épület dísze! Legyen Önhöz méltóan, esztétikus, szakszerű, gyors, precíz munkavégzés a tetőkészítés! Magastető hőszigetelésben, tető és ács szerkezetek készítésében, utólagos tetőszigetelésben, tetőfedésben kérje ajánlatunkat.

  Bővebben

Kiemelt szolgáltatásaink

 

Kiemelt szolgáltatásaink

Válasszon szolgáltatásaink közül! Ingyenes szigetelés felmérés, árajánlat készítés, Tetőszigetelés élettartam garancia, S.O.S azonnali tetőszigetelés javítás, Legyen a partnerünk, Együttműködés tervezőkkel, Tetőszigetelés hibafeltárás.


TETŐSZIGETELÉS FELMÉRÉS, ÁRAJÁNLAT INGYEN!

Ázik, tető felújításra készül? Gyors, időtálló megoldást keres? Tetőszigetelés cégeknek, szervezeteknek, magánszemélyeknek! Kérje ingyenes vagy díj ellenében kínált tetőszigetelés felmérésünket, árajánlatainkat!

Részletek»

TETŐSZIGETELÉS "ÉLETTARTAM" GARANCIÁVAL!

Akár 30 éven át vállalunk garanciát az általunk kivitelezett teljes EPDM tetőszigetelés rendszerekre! Rendszeres átvizsgálásunkkal, karbantartásunkkal nem érheti csalódás.

Részletek a garanciáról»

TETŐSZIGETELÉS, TETŐ AZONNALI JAVÍTÁSA!

Probléma adódott a tetővel és gyors megoldásra van szüksége? S.O.S tetőjavítás, tetőszigetelés javítás 24 órán belül. Ha gond van a tetőszigeteléssel, keressen minket!!

S.O.S. tetőjavítás»

TETŐSZIGETELÉS? LEGYEN A PARTNERÜNK!

Tetőszigetelési tecnológiai segítség alvállalkozói munkavégzés? Megbízható pontos csapatunk megfelelő választás lesz Önnek is.

Alvállalkozót keresek»

TERVEZŐKKEL IS EGYÜTTMŰKÖDÜNK!

Számos tervező iroda elégedett partnerként tekint ránk. Tervezzen az általunk kivitelezett rendszerekkel, ajánljon minket és élvezze irodája is kapcsolatunk előnyeit.

Érdekel»

TETŐSZIGETELÉS HIBAFELTÁRÁS INGYEN!

Beázik a tetője? Rendelje meg tetőszigetelés Auditálási-Hibafeltárási szolgáltatásunkat! Megrendelés esetén a helyszínen akár azonnal javítjuk a feltárt hibát.

Vizsgálatot kérek»
vissza

Hozzászólások

Megosztás

Elérhetőségek

+Tetőszigetelés (google+ oldalunk)

Központi elérhetőségek:

Iroda:  iroda@technologiak.hu   +36305096228 

Kivitelezés:  kivitelezes@technologiak.hu  

+36203590727 +36203266591   +36709072967


Ügyfél fogadási időszak: 

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00,

Szombat: 8:00 - 13:00,

Vasárnap: Zárva