Örök élettartam garancia EPDM tetőszigetelő rendszerekre

 

Örök élettartam garancia EPDM tetőszigetelő rendszerekre

Akár 30 éven át az általunk kivitelezett teljes EPDM tetőszigetelés rendszerekre! Rendszeres átvizsgálásunkkal, karbantartássunkkal nem érheti csalódás.

Megrendelőink, a már átadott kivitelezett munkánk átadását követő 1 éven belül külön szerződés keretén belül rendelhetik meg ezt a szolgáltatásunkat! Meghatározott ideig 10-30 év, meghatározott díjért minden évben évi 1 alkalommal mi végezzük a tető karbantartását ellenőrzését. Fontos, hogy minden szerződés egyedi díjjakkal kerül megkötésre. így, a folyamatos kontrollunk mellett akár 30 éven keresztül biztosítjuk a szigetelésünket.
Kiknek ajánljuk? Aki az ár-érték arány tekintetében átlátja, hogy egy pillanatnyilag drágább beruházás hosszabb távra tervezve, végül lényegesen olcsóbb lesz.

Megrendelőink átláthatják azt, hogy a tető takarítási ellenőrzési és karbantartási munkákat saját berkeken belül is el kell, hogy végezzék, melynek ily módon is költsége van! A megrendelő saját munkavégzése során, EPDM szakkivitelezői tudás hiányában nem , vagy csak beázást követően vesznek észre olyan jeleket amelyeket könnyen gyorsan lehet hárítani, már a beázás előtt. Az időben észrevett sérülés, javítását szakembereink azonnal, a helyszínen tudják szakszerűen javítani. Ezzel a gyors javítással megelőzhetünk egy belső festés javítást vagy egyéb károkat.
A kivitelező szakembereink tervezett, előre egyeztetett útvonal alkalmával évente meglátogatják a kivitelezés helyszínét. Ez alkalommal jegyzőkönyvet készítenek arról, hogy a tetőn teljesültek-e a garancia fenntartásához szükséges elengedhetetlen feltételként alkalmazandó (Karbantartási utasításban foglalt) pontok.
Amennyiben olyan gondatlanságot, vagy szándékos károkozást vagy környezeti hatás által okozott kárt állapítunk meg, amely egyértelműen nem a kivitelezési hiba  okán keletkeztek, a hiba kijavítására kalkulációt készítünk.
Amennyiben olyan hibát találunk, amely a kivitelezés hibájából adódig, azonnal, saját költségünkön kijavítjuk. 
A szolgáltatás tartalma: Évi egy, a megrendelővel előre egyeztetett alkalommal a kivitelezett tető teljes auditálása, minden csomópont ellenőrzése, minden vulkanizáló toldás ellenőrzése, csatornák- vápák tisztítása, lombkosarak tisztítása tetőösszefolyók ellenőrzése. Jegyzőkönyv készítése, mely tartalmazza az auditálások eredményét, az esetlegesen feltárt hibák leírását, keletkezésének vélhető okát. A hibák keletkezési okától függően, amennyiben kivitelezési hibára vezethető vissza, azonnali javítás történik, amennyiben egyéb okból keletkezett a hiba, elkészítjük annak javítási tervét és árajánlatát. 
A szolgáltatás a szerződés keretén belül megállapított díjon felül csak akkor eredményezhet + költséget, ha olyan gondatlanságot, szándékos károkozást vagy környezeti hatás által okozott kárt állapítunk meg, amely nem képezi részét a  garanciális munkáknak. Plusz költség ellenében pótoljuk az esetlegesen megrongált, eltulajdonított tető kiegészítő elemeket, tartozékokat. (Lombkosár, szellőző, rács, lemez,...)
Tapasztalatunk szerint a kiszállásaink alkalmával, takarítási és ellenőrzési feladatainkat ellátjuk, elvégzünk saját költségünkön kisebb plusz biztosításokat jelentő  (pasztázás, plusz mechanikai erősítések, plusz foltozások,...) munkafolyamatokat. Ezen kívül nem tapasztaltunk egyéb rendellenességeket!
A gondosan elvégzett tetőszigetelés karbantartásunk eredményeképpen gondtalan beázásmentes évek következnek!!
vissza

Hozzászólások