INGYENES TETŐSZIGETELÉS FELMÉRÉS, AJÁNLATKÉSZÍTÉS

 

INGYENES TETŐSZIGETELÉS FELMÉRÉS, AJÁNLATKÉSZÍTÉS

Ázik a tető vagy tető felújításra készül? Gyors, időtálló megoldásra van szüksége? Tetőszigetelés cégeknek és magánszemélyeknek kedvező áron! Kérje INGYENES tetőszigetelés felmérésünket, árajánlatainkat!

Célunk, hogy Megrendelőink legyenek körültekintőek, tudatosan válasszák ki azt, hogy kivel kívánnak együtt dolgozni. Amennyiben több kivitelezőtől kérnek ajánlatot, akár az általunk készített dokumentáció alapján, egységesen, ugyan azokat a tételeket, mennyiségeket és minőséget tartalmazóan kérjenek árajánlatot. Amennyiben az ajánlatunk alapján megrendelik a kivitelezésünket, a felmérés és kalkuláció elkészítésének díját levonjuk a kivitelezés árából!

Az érdeklődő, ajánlatkérő, leendő megrendelőnk ügyviteli rendünk alapján, előzetesen informálódhat  rólunk, megtekintheti referenciáinkat, partnereinket. Konzultálhatnak velünk központi elérhetőségeinken keresztül. 
Amennyiben referenciáink megtekintétésének eredményére, vevőink-partnereink ajánlására alapozva meghozták azt a felelősségteljes döntést, hogy a technologies csapatával kívánnak együttműködni és megrendelik tetőszigetelés felmérés, ajánlatkészítési szolgáltatásunkat.
A szolgáltatás tartalma: - kivitelezési javaslat az árajánlatkérővel való konzultáció alapján az igényeknek megfelelő ár-érték arányú és a helyszíni adottságoknak megfelelően alkalmazható kivitelezési technológiára vonatkozóan. - digitális formátumú, Fényképes, rövid műszaki dokumentáció a felmért tető állapotáról, hibaforrásairól, gyenge pontjairól, ezek szakszerű megoldásának javaslatáról. - Tételes árajánlat, egységre és tételekre lebontva, anyag és munkadíj vonatkozásában is. 
A szolgáltatás a ingyenessége a következőképpen értendő: A kiszállásunknak és az előzőkben részletezett anyag elkészítésének költségét az ajánlatkérőnek meg kell fizetnie részünkre az általunk előre közölt mértékben ( ez minden esetben egy egyedi díjat jelent. A dokumentum elkészítése az adott kivitelezés tételszámától volumenétől függően nettó 5000-38000 Ft. -ig változhat, a kiszállásnak pedig a felmérési terület távolsága, az esetleges egyéb felmérésekkel egybehangolt ütemezhető utak lehetősége határozza meg az árát. Ez általánosan: nettó 3000-40000 ft -ig. Tehát,: minden esetben egyedileg kerül meghatározásra és a kiszállás+ Dokumentáció elkészítése 8000-78000 Ft.
A kifizetett összeget követően a megrendelt szolgáltatást nyújtjuk ajánlatkérőnknek! Amennyiben az ajánlat és a műszaki leírás  megerősítette megrendelőnket abban, hogy velünk és az általunk javasolt technológiával kíván kiviteleztetni, ez esetben a már a dokumentáció elkészítésére kifizetett összeget kedvezményként levonjuk a kivitelezés árából.
Így ingyenes a tetőszigetelés felmérési és ajánlatkészítési szolgáltatásunk.
vissza