• Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

  Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

  Tetőszigetelés igénye merült föl? Szigeteléssel kapcsolatos elvárása a magas minőség, a modern technológia és a legjobb ár - érték arány? Ön a mi Partnerünk! Lapostető, tető terasz szigeteléssel kapcsolatban is, keressen minket!

  Bővebben
 • Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

  Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

  Kerti tó, mezőgazdasági és ipari víztározó teljes élettartamára szóló szigetelés keres? Mi alkalmazzuk ezt a technológiát! Ha Önnek fontos a gyors precíz kivitelezés a legjobb ár-érték arányú áron, kérje ajánlatunkat!

  Bővebben
 • Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

  Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

  A Zöldtető, tetőkert, járható tető szigetelése minőségi anyagot és szakképzett kivitelezőt igényel! Kerülje el a későbbi kellemetlenségeket! Szigetelő rendszereink, akár 10-15-20 Év Garanciával. Kérje ajánlatunkat!

  Bővebben
 • Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

  Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

  Építkezik? A talajvíz elleni szigeteléseket az első alkalommal kell tökéletesen kivitelezni! Kérje talajvíz szigetelési ajánlatunkat, hogy a nem megfelelő rétegvíz elleni szigetelés később se okozzon bosszúságot.

  Bővebben
 • Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

  Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

  Munkáink alkalmával fővállalkozóként olyan szakkivitelező partnereinkkel dolgozunk együtt akik saját szakterületükön kimagasló minőségű munkát végeznek.

 • Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

  Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

  A tető az épület dísze! Legyen Önhöz méltóan, esztétikus, szakszerű, gyors, precíz munkavégzés a tetőkészítés! Magastető hőszigetelésben, tető és ács szerkezetek készítésében, utólagos tetőszigetelésben, tetőfedésben kérje ajánlatunkat.

  Bővebben

Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

 

Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

Tetőszigetelés igénye esetén a szigeteléssel kapcsolatos elvárás a magas minőség, a modern technológia és a legjobb ár - érték arány!
Hisszük és biztosan tudjuk, hogy a tetők szigetelését egyszer, az első alkalommal kell tökéletesen elkészíteni, modern , tartós, megbízható megoldásokat kell alkalmazni! Ebben vagyunk mi partnerek!

Cégek, közületek, magánszemélyek megrendelésében, a legmodernebb technológiákkal, így a legjobb ár érték arányú szolgáltatással vállaljuk lapostető szigetelés, tető terasz szigetelés, parkoló tető szigetelés, terasz szigetelés, födém szigetelés, aljzat szigetelés, pinceszigetelés, tetőkert szigetelés, zöldtető szigetelés, kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés, liftakna, tüzivíz tározó, .... szigetelési munkálatainak teljes lebonyolítását.

A lapostetők rétegeinek rendkívül ellenállónak kell lennie a külső hatásokkal szemben. Ilyen hatások az Uv sugárzás, hő terhelés, csapadékvizek, szélterhelések. A teljes tetőfelületnek vízhatlan szigetelést igényel.

A lapostetők tetőszigetelésének szükségessége a következő esetekben merül fel:

 • Új építés esetén. Ilyenkor a tervezési dokumentáció, kivitelezési tervek, műszaki leírások alapján készítjük el a vélhetően modern technológiákkal tervezett szigetelések kivitelezését.
 • Tetőszigetelések felújításakor. Ebben az esetben a tető szigetelése már nem látja el a hivatott feladatát vagy az épület energetikai korszerűsítése céljából kell új rétegrendet kialakítani, ezért azt fel kell újítani. A megfelelő technológia és rögzítési mód kiválasztása ilyen esetekben rendkívüli körültekintést igényel. Megrendelőinket segítjük abban, hogy a megfelelő technológiát, anyagot és kivitelezőt válasszák. Ezek együttes eredménye lesz a hosszú élettartam és ez által a tetőszigetelések élettartamára vetítve az alacsony ár.
 • Alkalmanként szükségszerű a tetőszigetelés foltszerű javítása vagy egyes csomópontok, áttörések szigetelésének javítása, cseréje.  A javításokat csak a meglévő technológiával azonos és kompatibilis, összeférhető anyagokkal szabad és kell javítani. Ezek a javítások a hibák keletkezésének okától függően, lényegesen meghosszabbíthatják a vízszigetelés élettartamát. 

Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Űrlapunk segítségével könnyen kérhet ajánlatot szolgáltatásainkról. Küldje be űrlapunkat és kollégánk 24 munkaórán belül felkeresi Önt

Ajánlatkérő Neve *:
E-mail *:
Telefonszáma *:
Válasszon szolgáltatást *:


Csatolmány:
Egyéb megjegyzés, kivitelezendő feladat rövid leírása, méretek, információk,....:
Kivitelezés helyszíne (Város megnevezése) *:
Kivitelezési hehyszin, régió az általunk preferált sorrendben::A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Megosztás

Elérhetőségek

+Tetőszigetelés (google+ oldalunk)

Központi elérhetőségek:

Iroda:  iroda@technologiak.hu  +36203590727  

Kivitelezés:  kivitelezes@technologiak.hu  

+36305096228 +36203266591


Ügyfél fogadási időszak: 

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00,

Szombat: 8:00 - 13:00,

Vasárnap: Zárva