Magastető hőszigetelése, tetőszigetelés tetőfedés

 

Magastető hőszigetelése, tetőszigetelés tetőfedés

Magastető hőszigetelésben, Tető és ács szerkezetek készítésében, utólagos tetőszigetelésben, tetőfedésben kérje ajánlatunkat. A tető az épület dísze! Legyen Önhöz méltóan, esztétikus, szakszerű, gyors, precíz munkavégzés a tetőkészítés!

Magastető hőszigetelése, tetőszigetelés tetőfedés

A magastetőben a szigeteléssel, elhelyezéstől függően „fűtött” vagy „fűtetlen” padlásteret hozhatunk létre. Abban az esetben, ha a szigetelést födémszinten vízszintesen, a szigetelés nélküli tető alatt helyezzük el, „fűtetlen” padlástérről beszélünk. Ez általában a legolcsóbb lehetőség, de így a tetőtér, mint hasznos tér nem kihasználható. A tető síkjában történő magastető hőszigetelés vagyis a szarufák között, azok alatt, esetenként a szarufák felett is - olyan megoldás, amely a házban újabb meleg lakóteret eredményez, emeli az Ön házának értékét, anélkül, hogy külsejében változás történne.
.
Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés előtt áll? Kérje ingyenes ajánlatunkat. Kollégánk 24 órán belül felkeresi Önt, hogy egyeztessék elképzeléseit.
.

Ajánlatkérés

Űrlapunk segítségével könnyen kérhet ajánlatot szolgáltatásainkról. Küldje be űrlapunkat és kollégánk 24 munkaórán belül felkeresi Önt

Ajánlatkérő Neve *:
E-mail *:
Telefonszáma *:
Válasszon szolgáltatást *:






Csatolmány:
Egyéb megjegyzés, kivitelezendő feladat rövid leírása, méretek, információk,....:
Kivitelezés helyszíne (Város megnevezése) *:
Kivitelezési hehyszin, régió az általunk preferált sorrendben::







A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza