• Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

  Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

  Tetőszigetelés igénye merült föl? Szigeteléssel kapcsolatos elvárása a magas minőség, a modern technológia és a legjobb ár - érték arány? Ön a mi Partnerünk! Lapostető, tető terasz szigeteléssel kapcsolatban is, keressen minket!

  Bővebben
 • Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

  Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

  Kerti tó, mezőgazdasági és ipari víztározó teljes élettartamára szóló szigetelés keres? Mi alkalmazzuk ezt a technológiát! Ha Önnek fontos a gyors precíz kivitelezés a legjobb ár-érték arányú áron, kérje ajánlatunkat!

  Bővebben
 • Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

  Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

  A Zöldtető, tetőkert, járható tető szigetelése minőségi anyagot és szakképzett kivitelezőt igényel! Kerülje el a későbbi kellemetlenségeket! Szigetelő rendszereink, akár 10-15-20 Év Garanciával. Kérje ajánlatunkat!

  Bővebben
 • Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

  Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

  Építkezik? A talajvíz elleni szigeteléseket az első alkalommal kell tökéletesen kivitelezni! Kérje talajvíz szigetelési ajánlatunkat, hogy a nem megfelelő rétegvíz elleni szigetelés később se okozzon bosszúságot.

  Bővebben
 • Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

  Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

  Munkáink alkalmával fővállalkozóként olyan szakkivitelező partnereinkkel dolgozunk együtt akik saját szakterületükön kimagasló minőségű munkát végeznek.

 • Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

  Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

  A tető az épület dísze! Legyen Önhöz méltóan, esztétikus, szakszerű, gyors, precíz munkavégzés a tetőkészítés! Magastető hőszigetelésben, tető és ács szerkezetek készítésében, utólagos tetőszigetelésben, tetőfedésben kérje ajánlatunkat.

  Bővebben

Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

 

Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

A zöldtetők esetében különösen igaz az, hogy egyszer az első alkalommal kell tökéletesen funkcionáló szigetelést készíteni! Gondoljunk csak bele! A szakszerűtlenül kivitelezett szigetelés javításához egy kialakított, nem ritkán 30-100 cm vastag, növényzettel, járható felületekkel ellátott rétegrendet, kell felbontani! Kerüljük ezt el szakszerű kivitelezéssel, megbízható technológiával! Kérje árajánlatunkat!

Mi is az a zöldtető? És miért is fontos a megfelelő zöldtető szigetelés kialakítása?

Egy szépen kialakított zöldtető igazi díszévé válik minden ingatlannak, legyen az egy munkahely vagy egy otthonos lakóház. A zöldtető kialakításánál azonban csaknem ugyanakkora odafigyelés szükséges, mint maga az ingatlan építésekor, hiszen amennyi szépséggel kecsegtet, legalább annyi bosszúság is lehet egy nem kellő odafigyeléssel kivitelezett zöldtetőben.

A Zöldtető lehet extenzív zöldtető és intenzív zöldtető. 

Az intenzív zöldtetőre vastag rétegrend, szivárgó, elválasztó, humusz rétegeket alakítanak ki melyek így alkalmassá válnak bokrok, fák, cserjék, aljnövényzetek telepítésére is. Rendkívül fontos, hogy a nagy súly okozta terhelést, a zöldtető szigetelés jó minőségét és szakszerűségét és a zöldtető szigetelés fölötti rétegek kialakítását gondosan megtervezzük! Egy esetleges zöldtető szigetelés javítás miatt a teljes réteget és a kialakult ökoszisztémát és az esztétikusan kialakított kertet utakat meg kell bontani! Ezt elkerülhetjük azzal ha megfelelően tervezünk, gondosan választunk szigetelési technológiát és körültekintően választjuk ki a megfelelő szakkivitelezőt aki becsületes, korrekt és szakszerű munkájával megkímél bennünket rengeteg kellemetlenségtől. Mi tudunk ebben az Ön segítségére lenni! Ismerjük, ajánljuk és használjuk a megfelelő szigetelési technológiákat.

Az extenzív zöldtetőkön a kis humuszvastagság miatt talajtakaró jellegű, szárazságot jól tűrő növényzet kialakítására van lehetőség. Kevés gondozást igényelnek, viszont itt sem kellemes feladat egy kialakult növényi kultúra megbontása egy esetleges zöldtető szigetelés javítás miatt, ezért ügyelni kell a megfelelő zöldtető szigetelési technológia és kivitelező kiválasztására!

Zöldtető kialakítással, zöldtető szigeteléssel kapcsolatban keressen minket! Kérje árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Űrlapunk segítségével könnyen kérhet ajánlatot szolgáltatásainkról. Küldje be űrlapunkat és kollégánk 24 munkaórán belül felkeresi Önt

Ajánlatkérő Neve *:
E-mail *:
Telefonszáma *:
Válasszon szolgáltatást *:


Csatolmány:
Egyéb megjegyzés, kivitelezendő feladat rövid leírása, méretek, információk,....:
Kivitelezés helyszíne (Város megnevezése) *:
Kivitelezési hehyszin, régió az általunk preferált sorrendben::A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Megosztás

Elérhetőségek

+Tetőszigetelés (google+ oldalunk)

Központi elérhetőségek:

Iroda:  iroda@technologiak.hu  +36203590727  

Kivitelezés:  kivitelezes@technologiak.hu  

+36305096228 +36203266591


Ügyfél fogadási időszak: 

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00,

Szombat: 8:00 - 13:00,

Vasárnap: Zárva