• Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

  Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

  Tetőszigetelés igénye merült föl? Szigeteléssel kapcsolatos elvárása a magas minőség, a modern technológia és a legjobb ár - érték arány? Ön a mi Partnerünk! Lapostető, tető terasz szigeteléssel kapcsolatban is, keressen minket!

  Bővebben
 • Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

  Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

  Kerti tó, mezőgazdasági és ipari víztározó teljes élettartamára szóló szigetelés keres? Mi alkalmazzuk ezt a technológiát! Ha Önnek fontos a gyors precíz kivitelezés a legjobb ár-érték arányú áron, kérje ajánlatunkat!

  Bővebben
 • Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

  Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

  A Zöldtető, tetőkert, járható tető szigetelése minőségi anyagot és szakképzett kivitelezőt igényel! Kerülje el a későbbi kellemetlenségeket! Szigetelő rendszereink, akár 10-15-20 Év Garanciával. Kérje ajánlatunkat!

  Bővebben
 • Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

  Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

  Építkezik? A talajvíz elleni szigeteléseket az első alkalommal kell tökéletesen kivitelezni! Kérje talajvíz szigetelési ajánlatunkat, hogy a nem megfelelő rétegvíz elleni szigetelés később se okozzon bosszúságot.

  Bővebben
 • Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

  Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

  Munkáink alkalmával fővállalkozóként olyan szakkivitelező partnereinkkel dolgozunk együtt akik saját szakterületükön kimagasló minőségű munkát végeznek.

 • Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

  Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

  A tető az épület dísze! Legyen Önhöz méltóan, esztétikus, szakszerű, gyors, precíz munkavégzés a tetőkészítés! Magastető hőszigetelésben, tető és ács szerkezetek készítésében, utólagos tetőszigetelésben, tetőfedésben kérje ajánlatunkat.

  Bővebben

Tetőszigetelés

Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

Tetőszigetelés igénye esetén a szigeteléssel kapcsolatos elvárás a magas minőség, a modern technológia és a legjobb ár - érték arány!
Hisszük és biztosan tudjuk, hogy a tetők szigetelését egyszer, az első alkalommal kell tökéletesen elkészíteni, modern , tartós, megbízható megoldásokat kell alkalmazni! Ebben vagyunk mi partnerek!

tovább

Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

A zöldtetők esetében különösen igaz az, hogy egyszer az első alkalommal kell tökéletesen funkcionáló szigetelést készíteni! Gondoljunk csak bele! A szakszerűtlenül kivitelezett szigetelés javításához egy kialakított, nem ritkán 30-100 cm vastag, növényzettel, járható felületekkel ellátott rétegrendet, kell felbontani! Kerüljük ezt el szakszerű kivitelezéssel, megbízható technológiával! Kérje árajánlatunkat!

tovább

Magastető hőszigetelése, tetőszigetelés tetőfedés

Magastető hőszigetelése, tetőszigetelés tetőfedés

Magastető hőszigetelésben, Tető és ács szerkezetek készítésében, utólagos tetőszigetelésben, tetőfedésben kérje ajánlatunkat. A tető az épület dísze! Legyen Önhöz méltóan, esztétikus, szakszerű, gyors, precíz munkavégzés a tetőkészítés!

tovább

Megosztás

Elérhetőségek

+Tetőszigetelés (google+ oldalunk)

Központi elérhetőségek:

Iroda:  iroda@technologiak.hu   +36305096228 

Kivitelezés:  kivitelezes@technologiak.hu  

+36203590727 +36203266591   +36709072967


Ügyfél fogadási időszak: 

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00,

Szombat: 8:00 - 13:00,

Vasárnap: Zárva