• Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

  Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

  Tetőszigetelés igénye merült föl? Szigeteléssel kapcsolatos elvárása a magas minőség, a modern technológia és a legjobb ár - érték arány? Ön a mi Partnerünk! Lapostető, tető terasz szigeteléssel kapcsolatban is, keressen minket!

  Bővebben
 • Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

  Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

  Kerti tó, mezőgazdasági és ipari víztározó teljes élettartamára szóló szigetelés keres? Mi alkalmazzuk ezt a technológiát! Ha Önnek fontos a gyors precíz kivitelezés a legjobb ár-érték arányú áron, kérje ajánlatunkat!

  Bővebben
 • Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

  Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

  A Zöldtető, tetőkert, járható tető szigetelése minőségi anyagot és szakképzett kivitelezőt igényel! Kerülje el a későbbi kellemetlenségeket! Szigetelő rendszereink, akár 10-15-20 Év Garanciával. Kérje ajánlatunkat!

  Bővebben
 • Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

  Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

  Építkezik? A talajvíz elleni szigeteléseket az első alkalommal kell tökéletesen kivitelezni! Kérje talajvíz szigetelési ajánlatunkat, hogy a nem megfelelő rétegvíz elleni szigetelés később se okozzon bosszúságot.

  Bővebben
 • Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

  Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

  Munkáink alkalmával fővállalkozóként olyan szakkivitelező partnereinkkel dolgozunk együtt akik saját szakterületükön kimagasló minőségű munkát végeznek.

 • Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

  Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

  A tető az épület dísze! Legyen Önhöz méltóan, esztétikus, szakszerű, gyors, precíz munkavégzés a tetőkészítés! Magastető hőszigetelésben, tető és ács szerkezetek készítésében, utólagos tetőszigetelésben, tetőfedésben kérje ajánlatunkat.

  Bővebben

Tetőszigetelés fogalomtár

» Mi a tetőszigetelés?

Tetőszigetelés

A tetőszigetelés egy összefoglaló megnevezés. Együttesen magában foglalja a magastetők, tetőteraszok, zöldtetők, lapostetők...., szigetelési megoldásait.

A hétköznapi használatban és a szakirodalmakban is, a lapostetők, magastetők, tetőteraszok, zöldtetők, ..., szerkezetek belsejében, között, vagy felett elhelyezett hőszigetelés, pára elleni szigetelés és csapadékvíz elleni szigetelések együttes elnevezése.

» Mi a laposető?

Lapostető

Hajlásszögük alapján átlagosan a 8° alatti tetőszerkezeteket illetik a "lapostető" megnevezéssel.

A lapostetők hajlásszögük alapján való meghatározása nem pontos, minden fórum más - más adatot közöl. Átlagosan a 7% -tól alacsonyabb lejtéstől lapostetőnek definiálják az adott tetőszerkezetet.

A lapostetők egy másik meghatározása, hogy olyan tetőszerkezetek amelyek teljesen vízhatlan szigetelést igényelnek. 

Fő feladatuk az alattuk található terek és szerkezetek külső hatások (Uv sugárzás, hőterhelés, csapadékvizek elleni védelem, szélszívási hatásokkal szembeni ellenállás,...) elleni védelme. 

» Mi a zöldtető?

Zöldtető

Lehet extenzív zöldtető és intenzív zöldtető. 

Az intenzív zöldtetőre vastag humusz rétegeket alakítanak ki melyek így alkalmassá válnak bokrok, fák, cserjék, aljnövényzetek telepítésére is. A vastag termő réteg és járó felületek kialakítása nagy súlyt jelent! Ezt, és a megfelelő szigetelést is szem előtt kell tartani a tervezéskor.

Az extenzív zöldtetőkön a kis humuszvastagság miatt talajtakaró jellegű szárazságot jól tűrő növényzet kialakítására van lehetőség. Kevés gondozást igényelnek, Viszont egy kialakult növényi kultúra megbontása egy esetleges szigetelés javítás miatt itt sem szerencsés, ezért ügyelni kell a megfelelő szigetelési technológia és kivitelező kiválasztására!

Megosztás

Elérhetőségek

+Tetőszigetelés (google+ oldalunk)

Központi elérhetőségek:

Iroda:  iroda@technologiak.hu  +36203590727  

Kivitelezés:  kivitelezes@technologiak.hu  

+36305096228 +36203266591


Ügyfél fogadási időszak: 

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00,

Szombat: 8:00 - 13:00,

Vasárnap: Zárva