• Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

  Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

  Tetőszigetelés igénye merült föl? Szigeteléssel kapcsolatos elvárása a magas minőség, a modern technológia és a legjobb ár - érték arány? Ön a mi Partnerünk! Lapostető, tető terasz szigeteléssel kapcsolatban is, keressen minket!

  Bővebben
 • Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

  Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

  Kerti tó, mezőgazdasági és ipari víztározó teljes élettartamára szóló szigetelés keres? Mi alkalmazzuk ezt a technológiát! Ha Önnek fontos a gyors precíz kivitelezés a legjobb ár-érték arányú áron, kérje ajánlatunkat!

  Bővebben
 • Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

  Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

  A Zöldtető, tetőkert, járható tető szigetelése minőségi anyagot és szakképzett kivitelezőt igényel! Kerülje el a későbbi kellemetlenségeket! Szigetelő rendszereink, akár 10-15-20 Év Garanciával. Kérje ajánlatunkat!

  Bővebben
 • Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

  Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

  Építkezik? A talajvíz elleni szigeteléseket az első alkalommal kell tökéletesen kivitelezni! Kérje talajvíz szigetelési ajánlatunkat, hogy a nem megfelelő rétegvíz elleni szigetelés később se okozzon bosszúságot.

  Bővebben
 • Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

  Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

  Munkáink alkalmával fővállalkozóként olyan szakkivitelező partnereinkkel dolgozunk együtt akik saját szakterületükön kimagasló minőségű munkát végeznek.

 • Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

  Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

  A tető az épület dísze! Legyen Önhöz méltóan, esztétikus, szakszerű, gyors, precíz munkavégzés a tetőkészítés! Magastető hőszigetelésben, tető és ács szerkezetek készítésében, utólagos tetőszigetelésben, tetőfedésben kérje ajánlatunkat.

  Bővebben

FIRESTONE EPDM rendszer

2015.04.02.

FIRESTONE EPDM rendszer

A Firestone RubberGard® szigetelő rendszerek fő alkotóeleme az EPDM, egy egyrétegű műgumi lemez, amit etilén-propilén-dién monomer, korom, olajok, vulkanizálást és kötést segítő hatóanyagok keverékéből kalanderezéssel állítanak elő, majd vulkanizálnak.
Gyártanak poliészter-szövet erősítésű, valamint tűzterjedést gátló EPDM lemezeket is.

Kiváló tetőszigetelési megoldás


Az EPDM szigetelőlemez alkalmazása a lapostetők szigetelésénél, mind az új építéseknél, mind a felújításoknál jelentősen megnövekedett, és ez annak köszönhető, hogy tökéletesen megfelel a mai kor építési előírásaiban foglalt követelményeknek.

Gyors és könnyű beépítés
A Firestone RubberGard® EPDM szigetelőlemezeket akár 15 m széles és 61 m hosszú leplekben is gyártják és ennek eredményeképpen kevesebb a helyszíni toldás és rövidebb a beépítési idő.

Kiváló időjárás-állóság és tartósság
A Firestone RubberGard® EPDM egy teljesen vulkanizált szigetelőlemez, mely elsősorban EPDM polimerekből és koromból tevődik össze és ennek köszönhetően kitűnően ellenáll az ózonnak és az UV sugárzásnak. Miután a lemez nem tartalmaz lágyítót vagy égésgátló adalékot, így a tulajdonságai hosszú távon változatlanul megmaradnak és ezáltal tartós szigetelési megoldást nyújt.

Kitűnő rugalmasság és szakadási nyúlás
A Firestone RubberGard® EPDM lemez -45 °C-ig rugalmas marad és mivel szakadási nyúlása több, mint 300 %, kiválóan követi az épület mozgásait és a hőmérsékletingadozást.

Alacsony megtérülési költség
A Firestone RubberGard® EPDM lemezzel készült tetők szinte alig igényelnek karbantartást. Amennyiben szükséges, a lemez még évek múltán is egyszerűen javítható a Firestone QuickSeam® toldó-szalagok segítségével. Ez a tulajdonsága, párosulva a tartóssággal és a versenyképes beépítési költségekkel igen alacsony megtérülési
költséget eredményez.

vissza

Megosztás

Elérhetőségek

+Tetőszigetelés (google+ oldalunk)

Központi elérhetőségek:

Iroda:  iroda@technologiak.hu  +36203590727  

Kivitelezés:  kivitelezes@technologiak.hu  

+36305096228 +36203266591


Ügyfél fogadási időszak: 

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00,

Szombat: 8:00 - 13:00,

Vasárnap: Zárva