Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

 

Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

Cégek, közületek, magánszemélyek megrendelésében, a legmodernebb technológiákkal, így a legjobb ár érték arányú szolgáltatással vállaljuk lapostető, tető terasz, parkoló tető, terasz, födém, aljzat, pince, tetőkert, zöldtető, kerti tó, víztározó, liftakna, tüzivíz tározó, .... szigetelési munkálatok teljes lebonyolítását.

A tetőkészítés az ősidőktől megjelenik és óta is jelen van társadalmaink építési kultúráiban. A lapostető alacsony lejtésszögű tetőkialakítások Európai és Magyarországi építési kultúránknak is szerves részét képzik. Éppen ezért megfelelő szigetelésük eredményeképpen kell erősítenünk létjogosultságukat. Szigetelésük teljesen más jellegű hő és vízszigetelési megoldást igényel, mint a magastetők esetében. 

A lapos tetőkön alkalmazott technológiák már több évtizedesek, esetenként több mint 100 évesek.

A hagyományos szigeteléssel ellátott, mint a kátránypapír, az olvasztott bitumen, gyöngykavics fényvédelemmel kivitelezett lapos tetők  hibaforrásai és a tetőszigetelési hibák és a tető karbantartás hiánya számtalan alkalommal okoznak kellemetlenséget az adott ingatlannal kapcsolatban állók számára. A lapos tető, szigetelések jóval az elvárt élettartamuk előtt tönkrementek vagy gyakori javításokat igényeltek. Ezek a tetőszigetelés javítási módszerek sokszor eredménytelenek vagy rövid átmeneti állapotot hoztak létre. Mindezek együttesen a lapos tetők rossz hírét keltették, jogos fenntartásokat fogalmaztak meg mind a beruházók, tulajdonosok, ingatlankezelők, vevők, eladók, … körében, .

Mára azonban a gyors modern technológiai fejlődésnek köszönhetően, olyan biztonságos, hosszú élettartamú tetők készíthetőek amelyek gondtalan éveket eredményeznek.

A lapostetők rétegeinek rendkívül ellenállónak kell lennie a külső hatásokkal szemben. Ilyen hatások az Uv sugárzás, hő terhelés, csapadékvizek, szélterhelések. A teljes tetőfelületnek vízhatlan szigetelést igényel. 

A lapostetők tetőszigetelésének szükségessége a következő esetekben merülnek fel.:

  • Új építés esetén. Ilyenkor a tervezési dokumentáció, kivitelezési tervek, műszaki leírások alapján készítjük el a vélhetően modern technológiákkal tervezett szigetelések kivitelezését.
  • Tetőszigetelések felújításakor. Ebben az esetben a tető szigetelése már nem látja el a hivatott feladatát vagy az épület energetikai korszerűsítése céljából kell új rétegrendet kialakítani, ezért azt fel kell újítani. A megfelelő technológia és rögzítési mód kiválasztása ilyen esetekben rendkívüli körültekintést igényel. Megrendelőinket segítjük abban, hogy a megfelelő technológiát, anyagot és kivitelezőt válasszák. Ezek együttes eredménye lesz a hosszú élettartam és ez által a szigetelések élettartamára vetítve az alacsony ár.
  • Alkalmanként szükségszerű a tetőszigetelés foltszerű javítása vagy egyes csomópontok, áttörések szigetelésének javítása, cseréje.  A javításokat csak a meglévő technológiával azonos és kompatibilis, összeférhető anyagokkal szabad és kell javítani. Ezek a javítások a hibák keletkezésének okától függően, lényegesen meghosszabbíthatják a vízszigetelés élettartamát. 

Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Űrlapunk segítségével könnyen kérhet ajánlatot szolgáltatásainkról. Küldje be űrlapunkat és kollégánk 24 munkaórán belül felkeresi Önt

Ajánlatkérő Neve *:
E-mail *:
Telefonszáma *:
Válasszon szolgáltatást *:


Csatolmány:
Egyéb megjegyzés, kivitelezendő feladat rövid leírása, méretek, információk,....:
Kivitelezés helyszíne (Város megnevezése) *:
Kivitelezési hehyszin, régió az általunk preferált sorrendben::A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások