• Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

    Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

    Tetőszigetelés igénye merült föl? Szigeteléssel kapcsolatos elvárása a magas minőség, a modern technológia és a legjobb ár - érték arány? Ön a mi Partnerünk! Lapostető, tető terasz szigeteléssel kapcsolatban is, keressen minket!

    Bővebben
  • Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

    Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

    Kerti tó, mezőgazdasági és ipari víztározó teljes élettartamára szóló szigetelés keres? Mi alkalmazzuk ezt a technológiát! Ha Önnek fontos a gyors precíz kivitelezés a legjobb ár-érték arányú áron, kérje ajánlatunkat!

    Bővebben
  • Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

    Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

    A Zöldtető, tetőkert, járható tető szigetelése minőségi anyagot és szakképzett kivitelezőt igényel! Kerülje el a későbbi kellemetlenségeket! Szigetelő rendszereink, akár 10-15-20 Év Garanciával. Kérje ajánlatunkat!

    Bővebben
  • Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

    Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

    Építkezik? A talajvíz elleni szigeteléseket az első alkalommal kell tökéletesen kivitelezni! Kérje talajvíz szigetelési ajánlatunkat, hogy a nem megfelelő rétegvíz elleni szigetelés később se okozzon bosszúságot.

    Bővebben
  • Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

    Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

    Munkáink alkalmával fővállalkozóként olyan szakkivitelező partnereinkkel dolgozunk együtt akik saját szakterületükön kimagasló minőségű munkát végeznek.

  • Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

    Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

    A tető az épület dísze! Legyen Önhöz méltóan, esztétikus, szakszerű, gyors, precíz munkavégzés a tetőkészítés! Magastető hőszigetelésben, tető és ács szerkezetek készítésében, utólagos tetőszigetelésben, tetőfedésben kérje ajánlatunkat.

    Bővebben

Örök élettartam garancia EPDM tetőszigetelő rendszerekre

 

Örök élettartam garancia EPDM tetőszigetelő rendszerekre

Akár 30 éven át az általunk kivitelezett teljes EPDM tetőszigetelés rendszerekre! Rendszeres átvizsgálásunkkal, karbantartássunkkal nem érheti csalódás.

Megrendelőink, a már átadott kivitelezett munkánk átadását követő 1 éven belül külön szerződés keretén belül rendelhetik meg ezt a szolgáltatásunkat! Meghatározott ideig 10-30 év, meghatározott díjért minden évben évi 1 alkalommal mi végezzük a tető karbantartását ellenőrzését. Fontos, hogy minden szerződés egyedi díjjakkal kerül megkötésre. így, a folyamatos kontrollunk mellett akár 30 éven keresztül biztosítjuk a szigetelésünket.
Kiknek ajánljuk? Aki az ár-érték arány tekintetében átlátja, hogy egy pillanatnyilag drágább beruházás hosszabb távra tervezve, végül lényegesen olcsóbb lesz.

Megrendelőink átláthatják azt, hogy a tető takarítási ellenőrzési és karbantartási munkákat saját berkeken belül is el kell, hogy végezzék, melynek ily módon is költsége van! A megrendelő saját munkavégzése során, EPDM szakkivitelezői tudás hiányában nem , vagy csak beázást követően vesznek észre olyan jeleket amelyeket könnyen gyorsan lehet hárítani, már a beázás előtt. Az időben észrevett sérülés, javítását szakembereink azonnal, a helyszínen tudják szakszerűen javítani. Ezzel a gyors javítással megelőzhetünk egy belső festés javítást vagy egyéb károkat.
A kivitelező szakembereink tervezett, előre egyeztetett útvonal alkalmával évente meglátogatják a kivitelezés helyszínét. Ez alkalommal jegyzőkönyvet készítenek arról, hogy a tetőn teljesültek-e a garancia fenntartásához szükséges elengedhetetlen feltételként alkalmazandó (Karbantartási utasításban foglalt) pontok.
Amennyiben olyan gondatlanságot, vagy szándékos károkozást vagy környezeti hatás által okozott kárt állapítunk meg, amely egyértelműen nem a kivitelezési hiba  okán keletkeztek, a hiba kijavítására kalkulációt készítünk.
Amennyiben olyan hibát találunk, amely a kivitelezés hibájából adódig, azonnal, saját költségünkön kijavítjuk. 
A szolgáltatás tartalma: Évi egy, a megrendelővel előre egyeztetett alkalommal a kivitelezett tető teljes auditálása, minden csomópont ellenőrzése, minden vulkanizáló toldás ellenőrzése, csatornák- vápák tisztítása, lombkosarak tisztítása tetőösszefolyók ellenőrzése. Jegyzőkönyv készítése, mely tartalmazza az auditálások eredményét, az esetlegesen feltárt hibák leírását, keletkezésének vélhető okát. A hibák keletkezési okától függően, amennyiben kivitelezési hibára vezethető vissza, azonnali javítás történik, amennyiben egyéb okból keletkezett a hiba, elkészítjük annak javítási tervét és árajánlatát. 
A szolgáltatás a szerződés keretén belül megállapított díjon felül csak akkor eredményezhet + költséget, ha olyan gondatlanságot, szándékos károkozást vagy környezeti hatás által okozott kárt állapítunk meg, amely nem képezi részét a  garanciális munkáknak. Plusz költség ellenében pótoljuk az esetlegesen megrongált, eltulajdonított tető kiegészítő elemeket, tartozékokat. (Lombkosár, szellőző, rács, lemez,...)
Tapasztalatunk szerint a kiszállásaink alkalmával, takarítási és ellenőrzési feladatainkat ellátjuk, elvégzünk saját költségünkön kisebb plusz biztosításokat jelentő  (pasztázás, plusz mechanikai erősítések, plusz foltozások,...) munkafolyamatokat. Ezen kívül nem tapasztaltunk egyéb rendellenességeket!
A gondosan elvégzett tetőszigetelés karbantartásunk eredményeképpen gondtalan beázásmentes évek következnek!!
vissza

Hozzászólások

Megosztás

Elérhetőségek

+Tetőszigetelés (google+ oldalunk)

Központi elérhetőségek:

Iroda:  iroda@technologiak.hu  +36203590727  

Kivitelezés:  kivitelezes@technologiak.hu  

+36305096228 +36203266591


Ügyfél fogadási időszak: 

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00,

Szombat: 8:00 - 13:00,

Vasárnap: Zárva