• Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

  Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

  Tetőszigetelés igénye merült föl? Szigeteléssel kapcsolatos elvárása a magas minőség, a modern technológia és a legjobb ár - érték arány? Ön a mi Partnerünk! Lapostető, tető terasz szigeteléssel kapcsolatban is, keressen minket!

  Bővebben
 • Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

  Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

  Kerti tó, mezőgazdasági és ipari víztározó teljes élettartamára szóló szigetelés keres? Mi alkalmazzuk ezt a technológiát! Ha Önnek fontos a gyors precíz kivitelezés a legjobb ár-érték arányú áron, kérje ajánlatunkat!

  Bővebben
 • Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

  Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

  A Zöldtető, tetőkert, járható tető szigetelése minőségi anyagot és szakképzett kivitelezőt igényel! Kerülje el a későbbi kellemetlenségeket! Szigetelő rendszereink, akár 10-15-20 Év Garanciával. Kérje ajánlatunkat!

  Bővebben
 • Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

  Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

  Építkezik? A talajvíz elleni szigeteléseket az első alkalommal kell tökéletesen kivitelezni! Kérje talajvíz szigetelési ajánlatunkat, hogy a nem megfelelő rétegvíz elleni szigetelés később se okozzon bosszúságot.

  Bővebben
 • Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

  Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

  Munkáink alkalmával fővállalkozóként olyan szakkivitelező partnereinkkel dolgozunk együtt akik saját szakterületükön kimagasló minőségű munkát végeznek.

 • Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

  Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

  A tető az épület dísze! Legyen Önhöz méltóan, esztétikus, szakszerű, gyors, precíz munkavégzés a tetőkészítés! Magastető hőszigetelésben, tető és ács szerkezetek készítésében, utólagos tetőszigetelésben, tetőfedésben kérje ajánlatunkat.

  Bővebben

Ingyenes tetőszigetelés felmérés, ajánlatkészítés

 

Ázik a tető vagy tető felújításra készül? Gyors, időtálló megoldásra van szüksége? Tetőszigetelés cégeknek és magánszemélyeknek kedvező áron! Kérje ingyenesen vagy díj ellenében kínált tetőszigetelés felmérésünket, ajánlatainkat!

Megrendelőink legyenek körültekintőek, tudatosan válasszák ki azt, hogy kivel kívánnak együtt dolgozni, amennyiben több kivitelezőtől kérnek ajánlatot, akár az általunk készített dokumentáció alapján egységesen , ugyan azokat a tételeket és mennyiségeket és műszaki minőséget tartalmazóan lehet árajánlatot bekérni. Amennyiben az ajánlatunk alapján megrendelik a kivitelezésünket, a elmérés és kalkuláció elkészítésének díját levonjuk a kivitelezés árából!
Az ajánlatkérő, leendő megrendelőnk előzetesen informálódhat  rólunk, megtekintheti referenciáinkat, partnereinket. Konzultálhatnak velünk központi elérhetőségeinken keresztül. 
Amennyiben olyan szintű döntést hoztak hogy nagy valószínűséggel velünk kívánnak kiviteleztetni, és a döntésüket referenciáinkra, vevőink-partnereink ajánlására alapozták,  megrendelik tetőszigetelés felmérés, ajánlatkészítési szolgáltatásunkat.
A szolgáltatás tartalma: - kivitelezési javaslat az árajánlatkérővel való konzultáció alapján az igényeknek megfelelő ár-érték arányú és a helyszíni adottságoknak megfelelően alkalmazható kivitelezési technológiára vonatkozóan. - digitális formátumú, Fényképes, rövid műszaki dokumentáció a felmért tető állapotáról, hibaforrásairól, gyenge pontjairól, ezek szakszerű megoldásának javaslatáról. - Tételes árajánlat, egységre és tételekre lebontva, anyag és munkadíj vonatkozásában is. 
A szolgáltatás a ingyenessége a következőképpen értendő: A kiszállásunknak és az előzőkben részletezett anyag elkészítésének költségét az ajánlatkérőnek meg kell fizetnie részünkre az általunk előre közölt mértékben ( ez minden esetben egy egyedi díjat jelent. A dokumentum elkészítése az adott kivitelezés tételszámától volumenétől függően nettó 5000-38000 Ft. -ig változhat, a kiszállásnak pedig a felmérési terület távolsága, az esetleges egyéb felmérésekkel egybehangolt ütemezhető utak lehetősége határozza meg az árát. Ez általánosan: nettó 3000-40000 ft -ig. Tehát,: minden esetben egyedileg kerül meghatározásra és a kiszállás+ Dokumentáció elkészítése 8000-78000 Ft.
A kifizetett összeget követően a megrendelt szolgáltatást nyújtjuk ajánlatkérőnknek! Amennyiben az ajánlat és a műszaki leírás  megerősítette megrendelőnket abban, hogy velünk és az általunk javasolt technológiával kíván kiviteleztetni, ez esetben a már a dokumentáció elkészítésére kifizetett összeget kedvezményként levonjuk a kivitelezés árából.
Így ingyenes a tetőszigetelés felmérési és ajánlatkészítési szolgáltatásunk.
vissza

Hozzászólások

Megosztás

Elérhetőségek

+Tetőszigetelés (google+ oldalunk)

Központi elérhetőségek:

Iroda:  iroda@technologiak.hu   +36305096228 

Kivitelezés:  kivitelezes@technologiak.hu  

+36203590727 +36203266591   +36709072967


Ügyfél fogadási időszak: 

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00,

Szombat: 8:00 - 13:00,

Vasárnap: Zárva