• Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

    Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

    Tetőszigetelés igénye merült föl? Szigeteléssel kapcsolatos elvárása a magas minőség, a modern technológia és a legjobb ár - érték arány? Ön a mi Partnerünk! Lapostető, tető terasz szigeteléssel kapcsolatban is, keressen minket!

    Bővebben
  • Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

    Kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés

    Kerti tó, mezőgazdasági és ipari víztározó teljes élettartamára szóló szigetelés keres? Mi alkalmazzuk ezt a technológiát! Ha Önnek fontos a gyors precíz kivitelezés a legjobb ár-érték arányú áron, kérje ajánlatunkat!

    Bővebben
  • Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

    Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

    A Zöldtető, tetőkert, járható tető szigetelése minőségi anyagot és szakképzett kivitelezőt igényel! Kerülje el a későbbi kellemetlenségeket! Szigetelő rendszereink, akár 10-15-20 Év Garanciával. Kérje ajánlatunkat!

    Bővebben
  • Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

    Talajvíz szigetelés, rétegvíz elleni vízszigetelés

    Építkezik? A talajvíz elleni szigeteléseket az első alkalommal kell tökéletesen kivitelezni! Kérje talajvíz szigetelési ajánlatunkat, hogy a nem megfelelő rétegvíz elleni szigetelés később se okozzon bosszúságot.

    Bővebben
  • Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

    Generál kivitelezés, Homlokzat szigetelés

    Munkáink alkalmával fővállalkozóként olyan szakkivitelező partnereinkkel dolgozunk együtt akik saját szakterületükön kimagasló minőségű munkát végeznek.

  • Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

    Magastető hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőfedés

    A tető az épület dísze! Legyen Önhöz méltóan, esztétikus, szakszerű, gyors, precíz munkavégzés a tetőkészítés! Magastető hőszigetelésben, tető és ács szerkezetek készítésében, utólagos tetőszigetelésben, tetőfedésben kérje ajánlatunkat.

    Bővebben

Ingyenes tetőkarbantartás

2015.01.15.

Ingyenes tetőkarbantartás

2015. január 15. és 2015. március 31. között megrendelt teljes EPDM, PVC, és TPO tetőszigetelő rendszerekre, 2 év ingyenes tető karbantartási munkát adunk ajándékba.

Az általunk kivitelezett komplett gyári rendszerekre, EPDM tetőszigetelés, PVC tetőszigetelés, TPO tetőszigetelés, átadását követően, a megkötött karbantartási szerződésben vállalt időszak első 2 évén keresztül, évi 1 alkalommal a teljes tetőfelületet letakarítjuk, a vízelvezető rendszereket kitisztítjuk, a teljes tetőfelületet átvizsgáljuk, ellenőrizzük a csomópontok szigetelését,..... .

vissza

Megosztás

Elérhetőségek

+Tetőszigetelés (google+ oldalunk)

Központi elérhetőségek:

Iroda:  iroda@technologiak.hu  +36203590727  

Kivitelezés:  kivitelezes@technologiak.hu  

+36305096228 +36203266591


Ügyfél fogadási időszak: 

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00,

Szombat: 8:00 - 13:00,

Vasárnap: Zárva