Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

 

Zöldtető szigetelés, tetőkert szigetelés

A zöldtetők esetében különösen igaz az, hogy egyszer az első alkalommal kell tökéletesen funkcionáló szigetelést készíteni! Gondoljunk csak bele! A szakszerűtlenül kivitelezett szigetelés javításához egy kialakított, nem ritkán 30-100 cm vastag, növényzettel, járható felületekkel ellátott rétegrendet, kell felbontani! Kerüljük ezt el szakszerű kivitelezéssel, megbízható technológiával! Kérje árajánlatunkat!

Mi is az a zöldtető? És miért is fontos a megfelelő zöldtető szigetelés kialakítása?

Egy szépen kialakított zöldtető igazi díszévé válik minden ingatlannak, legyen az egy munkahely vagy egy otthonos lakóház. A zöldtető kialakításánál azonban csaknem ugyanakkora odafigyelés szükséges, mint maga az ingatlan építésekor, hiszen amennyi szépséggel kecsegtet, legalább annyi bosszúság is lehet egy nem kellő odafigyeléssel kivitelezett zöldtetőben.

A Zöldtető lehet extenzív zöldtető és intenzív zöldtető. 

Az intenzív zöldtetőre vastag rétegrend, szivárgó, elválasztó, humusz rétegeket alakítanak ki melyek így alkalmassá válnak bokrok, fák, cserjék, aljnövényzetek telepítésére is. Rendkívül fontos, hogy a nagy súly okozta terhelést, a zöldtető szigetelés jó minőségét és szakszerűségét és a zöldtető szigetelés fölötti rétegek kialakítását gondosan megtervezzük! Egy esetleges zöldtető szigetelés javítás miatt a teljes réteget és a kialakult ökoszisztémát és az esztétikusan kialakított kertet utakat meg kell bontani! Ezt elkerülhetjük azzal ha megfelelően tervezünk, gondosan választunk szigetelési technológiát és körültekintően választjuk ki a megfelelő szakkivitelezőt aki becsületes, korrekt és szakszerű munkájával megkímél bennünket rengeteg kellemetlenségtől. Mi tudunk ebben az Ön segítségére lenni! Ismerjük, ajánljuk és használjuk a megfelelő szigetelési technológiákat.

Az extenzív zöldtetőkön a kis humuszvastagság miatt talajtakaró jellegű, szárazságot jól tűrő növényzet kialakítására van lehetőség. Kevés gondozást igényelnek, viszont itt sem kellemes feladat egy kialakult növényi kultúra megbontása egy esetleges zöldtető szigetelés javítás miatt, ezért ügyelni kell a megfelelő zöldtető szigetelési technológia és kivitelező kiválasztására!

Zöldtető kialakítással, zöldtető szigeteléssel kapcsolatban keressen minket! Kérje árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Űrlapunk segítségével könnyen kérhet ajánlatot szolgáltatásainkról. Küldje be űrlapunkat és kollégánk 24 munkaórán belül felkeresi Önt

Ajánlatkérő Neve *:
E-mail *:
Telefonszáma *:
Válasszon szolgáltatást *:






Csatolmány:
Egyéb megjegyzés, kivitelezendő feladat rövid leírása, méretek, információk,....:
Kivitelezés helyszíne (Város megnevezése) *:
Kivitelezési hehyszin, régió az általunk preferált sorrendben::







A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza