Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

 

Lapostető szigetelés, terasz szigetelés

Tetőszigetelés igénye esetén a szigeteléssel kapcsolatos elvárás a magas minőség, a modern technológia és a legjobb ár - érték arány!
Hisszük és biztosan tudjuk, hogy a tetők szigetelését egyszer, az első alkalommal kell tökéletesen elkészíteni, modern , tartós, megbízható megoldásokat kell alkalmazni! Ebben vagyunk mi partnerek!

Cégek, közületek, magánszemélyek megrendelésében, a legmodernebb technológiákkal, így a legjobb ár érték arányú szolgáltatással vállaljuk lapostető szigetelés, tető terasz szigetelés, parkoló tető szigetelés, terasz szigetelés, födém szigetelés, aljzat szigetelés, pinceszigetelés, tetőkert szigetelés, zöldtető szigetelés, kerti tó szigetelés, víztározó szigetelés, liftakna, tüzivíz tározó, .... szigetelési munkálatainak teljes lebonyolítását.

A lapostetők rétegeinek rendkívül ellenállónak kell lennie a külső hatásokkal szemben. Ilyen hatások az Uv sugárzás, hő terhelés, csapadékvizek, szélterhelések. A teljes tetőfelületnek vízhatlan szigetelést igényel.

A lapostetők tetőszigetelésének szükségessége a következő esetekben merül fel:

  • Új építés esetén. Ilyenkor a tervezési dokumentáció, kivitelezési tervek, műszaki leírások alapján készítjük el a vélhetően modern technológiákkal tervezett szigetelések kivitelezését.
  • Tetőszigetelések felújításakor. Ebben az esetben a tető szigetelése már nem látja el a hivatott feladatát vagy az épület energetikai korszerűsítése céljából kell új rétegrendet kialakítani, ezért azt fel kell újítani. A megfelelő technológia és rögzítési mód kiválasztása ilyen esetekben rendkívüli körültekintést igényel. Megrendelőinket segítjük abban, hogy a megfelelő technológiát, anyagot és kivitelezőt válasszák. Ezek együttes eredménye lesz a hosszú élettartam és ez által a tetőszigetelések élettartamára vetítve az alacsony ár.
  • Alkalmanként szükségszerű a tetőszigetelés foltszerű javítása vagy egyes csomópontok, áttörések szigetelésének javítása, cseréje.  A javításokat csak a meglévő technológiával azonos és kompatibilis, összeférhető anyagokkal szabad és kell javítani. Ezek a javítások a hibák keletkezésének okától függően, lényegesen meghosszabbíthatják a vízszigetelés élettartamát. 

Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Űrlapunk segítségével könnyen kérhet ajánlatot szolgáltatásainkról. Küldje be űrlapunkat és kollégánk 24 munkaórán belül felkeresi Önt

Ajánlatkérő Neve *:
E-mail *:
Telefonszáma *:
Válasszon szolgáltatást *:






Csatolmány:
Egyéb megjegyzés, kivitelezendő feladat rövid leírása, méretek, információk,....:
Kivitelezés helyszíne (Város megnevezése) *:
Kivitelezési hehyszin, régió az általunk preferált sorrendben::







A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza